Jak anulować rezerwację?

Przez pierwsze 24 godziny od utworzenia rezerwacji lub gdy rezerwacja nie jest jeszcze aktywna (nie opłacono zaliczki), możesz zalogować się na swoje konto, wejść do zakładki 'Moje rezerwacje' i kliknąć przycisk usuń.
Później nie ma już możliwości anulowania rezerwacji bez utraty zaliczki.

Powrót